Имаме си лидер в конгресните услуги


Днес ще напиша една почти рекламна публикация, но го правя с удоволствие, смятайки, че представената информация ще е от обществена полза - поне за хората от ПР бизнеса в България. :)

Причината е изключително доброто ми впечатление от разпространения от миналия месец нов каталог на услугите на "Kongresstechnik", както и резултатите, които постигат. А сега в малко повече детайли....

Първо да започнем от въпроса "Кои са "Kongresstechnik" ? Ако не сте работили с тях до момента и някак сте ги пропуснали... ето тяхното кратко представяне на сайта им:

"Конгрестехник България е Българо-австрийска фирма, профилирана в областта на конферентните услуги под наем. Фирмата разполага с пълната гама техническо оборудване за обслужване на конферентни мероприятия от световно ниво. Още със самото си встъпване на българския пазар през април 2001 , Конгрестехник България въведе Европейските и Световните стандарти в сферата на конферентните прояви. Само за 5 години фирмата е оборудвала над 4000 прояви в България и по света. По отношение на количество на оборудването, брой изпълнени прояви, както и брой на персонала, Конгрестехник е най-големият технически изпълнител в сектора конферентна техника под наем в България. Конгрестехник България е и единствената фирма в тази област с офиси в три града – София, Пловдив и Варна."

Много готина е идеята им за представяне на екипа на сайта - снимките им са от детските години. Погледнете: За нас/Екип :)

Но най-важната част несъмнено са услугите. В новият им каталог от тази година са включени редица нововъведения, повечето от които доста нестандартни и иновативни за България: ефектно осветяване и анимация на сгради, подова анимация, проекция върху водни стени, широкоформатна проекция, 3D лазерно шоу, нови сценични елементи и ефекти като светлинни тунели, светлинни пана и триъгълници, всякакъв вид нестандартни форми и конструкции. Сигурно си спомняте за ефектните предложения на "EyeClick" ? Е, те също са техен партньор. За съжаление, на сайтът им може да разгледате само част от услугите им нагледно, но ви препоръчвам задължително да си поръчате каталога, в който има приблизителни цени и подробно представяне.

За край ще ви дам и един последен съвет - разгледайте подробно секцията "Събития" на началната им страница. Там ще откриете не само много качествен снимков архив, но и подробно изброяване на използваното оборудване за всяко събитие. ;) Чудесно решение!


Не пропускай да споделиш мнението си !!!
За мен то е от особено значение.
Научи повече
тук.