Теми


След последното обновяване на блога той се разделя да пет основни теми*:

PR - материали, свързани предимно с практиката и нововъведенията в работата на PR специалистите. На фокус ще бъдат и основните тенденции и процеси, които оказват влияние на сегмента.

Реклама
- тук ще видите примери за добри реклами от различни видове и с различни цели. Преимущество имат нестандартните реклами, но и цели поредици, обединени от обща тема. Няма да липсват и коментари. :)
Основната цел е да се следят тенденции и развити идеи, а не просто да се натрупват хаотични обеми реклама.

Психология - това е тема, която горещо препоръчвам и на рекламистите, и на PR специалистите. Психологията е безценнен инструмент в областта на комуникациите и ви уверявам, че тук няма да срещнете нито един материал, за които да съжалявате, че сте отделили време.

Социални мрежи - очаквайте да видите анализи, новости, препоръки и стратегии, отнасящи се до най-значимите социални мрежи. За момента мога да отлича като такива блоговете, Facebook, Twitter, LinkedIn и т.н.

Лични
- тук са поместени материали, характерни за всеки блогър. Ще намерите части от собствените ми възприятия, извън рамката на професията ми. Може би ще намерите нещо ценно за себе си, но само вие можете да го проверите.


*Другото разпределение е по етикети - можете са ги видите в страничното поле вдясно.

снимка: photoholic1