"Photo Tagger" за Facebook!


Накратко ще споделя в този пост за още едно много полезно приложение за Facebook. Става дума за "Photo Tagger", добавен наскоро от създателите на "Photo Finder". Докато "Photo Finder" се използваше изключително сполучливо за намиране на нетагнати снимки с вас или ваши приятели(задължително го пробвайте, ако не сте го правили до момента), то новото приложение за използва за автоматично намиране на лица и тагването им наведнъж в албуми. Вероятно ви се е случвало да качите албум с много снимки от приятно изживяване и след това с досада да тагвате хората в него, докато не ви писне и не обявите самотагване. :) Тук вече няма да имате този проблем или поне не в такава степен. "Photo Tagger" ще сканира всичките снимки за секунди и ще постави тагове на намерените лица. Така бързо ще можете да тагнете десетки хора и да го синхронизирате с Facebook също толкова бързо. Приложението е изключително лесно управляемо и едва ли ще срещете трудности с овладяването му.

"Photo Tagger" е безценен и в една друга ситуация. За всички, на които им се налага да ползват Facebook за бизнес цели и качват огромни албуми със снимки от партита или събития - сега ще можете за секунди да тагнете присъствалите. Нещо, за което преди вероятно сте нямали нерви. Освен това така лесно се разбира кои са били на събитието и на какви снимки ги има най-ясно - особено ценно при избиране на снимка, която да пратите до медиите например.

Плюсове:
- тагва страшно бързо голямо количество снимки;
- досега не съм виждал да прави грешки при определянето на лица;
- използва се изключително лесно;
- може да се правят редакции след тагването и да се добавят имена, преди да се одобри поставянето на таговете във Facebook.


Минуси:
- разпознават се ясно само лица и в гръб едва ли ще се тагнат присъстващите;
- работи най-добре при лица, които са качили повече свои снимки за сравнение. В противен случай може и да не ги разпознае.

Изводът е, че при всички положения ще ви е доста полезен. Като всеки софтуер и този допуска грешки и пропуски, но със сигурност ще ви спести много време.

Не пропускай да споделиш мнението си по-долу!!!
За мен то е от особено значение.
Научи повече
тук.