Гост Петър Стойков(Longanlon) във "ВВНПНСБ"


След гостуването на Веселин Николов настъпи моментът да представя и следващият гост в поредицата "Върни времето назад! Пожелай си най-скъпото на ближния!" По желание на Веселин, това е Петър Стойков(a.k.a. Longanlon). За него могат да се кажат страшно много неща, като почти винаги ще прозвучат прекалено субективно. Защото той е от готиния тип хора, които всеки би подкрепил или упрекнал, но почти никога - отминал с безразличие. Вероятно това е и причината всеки пост на блога му да събира минимум 60-70 коментара и "Како Сийке, не съм от тях!" да е твърдо блог N1 в класацията на българските блогове (TopBlogLog) от доста време. Скандален, иновативно мислещ или просто провокатор - оставям ви сами да прецените...

Това са линковете, за които той избра да разкаже:

1. кликни тук - особено съм горд с прозрението си, че мъжете и жените живеят в различни светове, що се отнася до личната сигурност и самочувствието, с което крачат през света.

2. кликни тук - постингът, който практически еднолично направи блога ми популярен преди две години

3. кликни тук - да, знам, абсурдно е - според действащия закон,. създаването, притежаването и разпространението на порнография у нас се наказва с 2 г. затвор, по интернет - с 3 години. Естествено, никой не го нито спазва, нито прилага... що се отнася до разпространението. Ама я пробвай да снимаш...

4. кликни тук - все още актуални.

5. кликни тук - замислям скоро подобна студия за "прогресивните" социалисти, революционери, глобалисти, хипари, псевдо-еколози и всякаква друга некъпана колективистична измет, но да се ебава човек със скинарите си е класика, щото много вдъхновяващо се гневят :)

6. кликни тук - в моя блог каня и гост-блогъри, които обикновено пишат зарибителни четива като това. Събира в три абзаца мнението ми за "светите писания" и религиите като цяло.

7. кликни тук - масовите психози и всяването на паника винаги са били добри за печалбарството, както и за заграбването на все повече власт от правителствата. А науката трябва да стои свита в ъгъла, докато псевдо-учени ще "спасяват човечеството".

8. кликни тук - т.н. "златотърсачки" предполагам дразнят всеки мъж и жена на планетата, дори своите посестрими (ако не за друго, защото може да им измъкнат някой чичко-паричко изпод носа).

Изборът на Петър Стойков за следващ гост блогър е... Тимур.


Не пропускай да споделиш мнението си !!!
За мен то е от особено значение.
Научи повече
тук.