VTV стартира днес


Частната национална телевизия Ви Ти Ви започва днес с 24-часова програма по кабел и сателит. Милена Милотинова е главен директор на медията, а Виктор Серов - собственик.
Слоганът на телевизията е "Виж, това е важно!" Ето как определят позиционирането си в медииния сегмент: "Мисията на VTV е да съдейства за развитие и обогатяване на екологичната култура на българското общество, като го запознава с най-важните и актуални екологични проблеми и последствията от тях. Наша информационна ниша са икономическите и социалните аспекти на устойчивото развитие на обществото, на климатичните изменения и глобалното затопляне, енергийната ефективност и сигурност, опазването на природната среда и биологичното разнообразие и др." На пресконференцията по случай представянето на новата телевизия г-н Сертов заяви, че "обществото се нуждае от медия, която да се занимава с тези проблеми и да помага за тяхното решаване”.
Засега телевизията ще предложи централна емисия новини, сутрешен блог, публицистични и коментарни предавания. Влизат още документални филми, кулинарно предаване, икономически предавания и, естествено, "зелени" рубрики. Тук е представен първоначалния списък от предавания.
За повече инфо хвърлете един поглед на сайта на телевизията - www.vtv.bg


Не пропускай да споделиш мнението си !!!
За мен то е от особено значение.
Научи повече
тук.