Синьо хапче


Diema 2 постигна целта си. Чудесната и добре реализирана идея осигури огромен интерес и привлече необходимото внимание. Като забележително постижение искам да отбележа, че кампанията се прояви ефективно и паралелно на всички фронтове за медиино отразяване, включително и с предварителните странни статии за неизвестно хапче, разпространяващо се в дискотеките и превръщащо се в хитов продукт, без да е изяснено съдържанието му(такава публикация пуснаха някои вестници, като "Монитор" например). Впечатляващ е най-вече интересът в мрежата, която е и най-ползотворният канал за разпространение на слухове, стига да се използва правилно.

Ето и материалът, който те разпространиха за разбулване на мистерията:



Уважаеми зрители,
С настоящето съобщение бихме искали да повишим нивото ви на познаваемост и да понижим нивото ви на незадоволено любопитство, като ви представим


РАЗКРИВАНЕТО НА МИСТЕРИЯТА ОКОЛО СИНЬОТО ХАПЧЕ


Знаем, че на доста от вас вече им е писнало да попадат на въпросния син хап из медийното и интернет пространство и да се чудят дали става въпрос за нов наркотик, реклама на чалга предаване или пропаганда от дясното политическо пространство.
Надяваме се, че сте се забавлявали! И сте се зачудили какво е това все пак! Дойде време да ви съобщим – вашите чуденки са продукт на нашите усилия за създаване и разпространение на слуха за „синьото хапче?”


СЛУХЪТ В ИНТЕРНЕТ





http://www.snimka.bg/album.php?album_id=287006

РЕАКЦИИТЕ НА СЛУХА В ИНТЕРНЕТ



ИСТИНАТА ЗА СИНЬОТО ХАПЧЕ

Синьото хапче, дами и господа, е разработено в лабораториите на MTG Group специално за канала Диема 2. Защо ли? Защото синьото хапче символизира промяната, която ще настъпи с телевизията на 29 септември.
Дръзко и агресивно, едновременно плашещо и примамливо, „синьото хапче” на Диема 2 има амбицията да представи на зрителите една променена и абсолютно уникална за българския ТВ пазар телевизия.
Това, че е символ и част от рекламна кампания, не означава, чеСИНЬОТО ХАПЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА. НАПРОТИВ!
Блистер с истински сини, провокативно люти хапчета, ще бъде изписан на нашите бизнес партньори. Разбира се, хапът има и своята листовка-инструкция за употреба. За по-любопитните от вас предоставяме текста на листовката.


Какво представлява Синьо хапче?

Синьо хапче не е лекарство. Синьо хапче не е наркотик. Синьо хапче не е бонбон. Синьо хапче не е живо същество. Синьо хапче не е предмет. Синьо хапче не е растение. Синьо хапче не е извънземно. Синьо хапче не е храна за космонавти. Синьо хапче не е супермен.Синьо хапче е изцяло нова животоподдьржаща програма.


Лекарствена форма

Синьо хапче се предлага под формата на 24 / 7 телевизионна програма за перекранен прием.Предназначено е за употреба от хора, за които ”химена” не е героиня от латино сериал, а просто непълен член.


Синьо хапче се прилага при:

- телевизионно разстройство, в цикламен цвят и с много лоша миризма- повръщане на червени домати, сини прашки, ласмаки и джасмаки- зрителни смущения, свързани с халюцинации за силикон, руси перуки и ноктопластика- бълнуване, звучащо най-често така: “Хуан-Игнасио, доктор Куин е бременна. Аз съм си в Русия, търся връзката между секса и града… И много искам да стана богат… Ама по-големият ми брат не спира да гледа…”


Противопоказания

Хора, които не разбират тази листовка, НЕ БИВА да приемат Синьо хапче.


Приложение и дозировка

Синьо хапче не е заместител на разнообразния живот. То може да се приема при нужда, през целия ден, в точно определено време. От 29 септември нататък


Предозиране

Прекалената концентрация на Синьо хапче в кръвта би могла да компрометира тестовете за благородно потекло. От което може да ви стане само по хубаво


Производител

Телевизия Диема2


След цялото това синьо въведение ви каним да се настаните удобно и да се насладите на
НОВАТА ПРОГРАМА НА ДИЕМА 2 ...



... а новата им програма определено си струва. Особено в сравнение с досегашната. Най-сетне и "South park" ! :)



Не пропускай да споделиш мнението си !!!
За мен то е от особено значение.
Научи повече
тук.