Реклама в метрото




Пътувате ли често с метрото ? Ако сте от София, между 18 и 54г. и работещ в частна фирма или държавна институция, то най-вероятният отговор е "да". Ако сте и женен, шансът се покачва още повече или поне това отчитат данните за миналото лято, представени от "Метрореклама". И тъй като аз спадам точно към тази група(с изключение на женените), сякаш е напълно закомерно, че почти всеки ден прекарвам между десетина минути и час в метрото.
Отдавна си мисля, че метрото е изключително подходящо място за всякакви корпоративни кампании. А възможностите никак не са малко. Правили сме различни прояви и събития в метростанциите(дори в неоткритата Интерпред) и винаги се е получавало отлично. А ако говорим за изграждане и представяне на послания, както и тяхното таргетиране - използващите метрото са не само много, но и "пъстра"таргет група.
Това са основните причини(изключвайки чистото любопитство),поради които винаго съм се вглеждал в новите и нестандартни концепции, които намират реализация в метро станциите. И като че ли не мога да кажа нищо критично, относно развитието в тази насока. Бил съм "свидетел" на множество осъществени добри идеи през последните години. За повечето от тях са виновници хората от екипа на "Метрореклама". Впечатлен съм не само от успешната реализация, но и от ентусиазма, с който непрестанно добавят нововъведения и разширяват кръга на възможностите. Това лесно може да се види, ако посетите сайта им. Почти неусетно успяха за натрупат забележително портфолио и много опит. Удобство на сайта им е, че може да разгледате едва ли не всичко, което се е случило до момента накратко,и ясно поставени условия за работа. В края на статията ще кача някои интересни снимки от любопитни проекти. А темата, която ме наведе на мисълта днес да пиша за тях, е новият сайт, пуснат от тях преди два дни. Той събира в едно основните им рекламни предложения от съвместната им работа с"Billa". Сайтът не предоставя много нова информация, но е профилиран и ни информира по доста по-забавен и интерактивен начин. Ясно, без сложни конструкции и излишно тежки анимации. Вижте сами.














Не пропускай да споделиш мнението си !!!
За мен то е от особено значение.
Научи повече
тук.