Creators_BG

С тази публикация ще поставя началото на една безкрайно интересна за мен тема. Тя е в същността на моя основен стремеж в професията – да се създава нещо красиво, професионално и ефективно, и то в България. От няколко години сме свидетели на истински успехи и признание, които получават наши маркетингови отдели и агенции. Точно за това ще стане дума сега – за хората в България, които имат достатъчно идеи, за да раздават и на другите. И да го правят забавно, обвързващо и магнетично.

В тази тема ще попаднат главно рекламни агенции и индивиди, неподлежащи на крайно описание. Умишлено ще пропусна ПР агенциите, заради очевидната ми пристрастност. Държа да отбележа, че това не е някаква форма на класация и реда на представяне не е показател за преимущество и повишена значимост. Просто нямам физическата възможност да подготвя всичко наведнъж, а и не мисля, че е редно да съществува класация, когато ставя дума за създатели на идеи. Освен по резултати, но те са предмет на отделен анализ...

Noble graphics creative studio

Както вероятно сте забелязали, днес обект на внимание са творческите решения на Noble graphics creative studio. Смятам, че те напълно ще оправдаят вниманието ви. За удобство съм събрал в клипче визиите, които най-много ме впечатлиха – сред тях са осъществени проекти за клиенти като Tuborg, Schweppes, Holsten, Audi, Karnobatska rakia, ELLE, DHL, Office Express и др. Въпреки това препоръчвам на всички да посетят сайта им, които е доста удобно направен. Там могат да се видят и техни клипчета към рекламни кампании. Сред тях е един клип за Office Express, който е наистина уникален. :)

В представянето по-горе ще видите и визии от две от най- известните им кампании – “Tuborg Series: Parties”(Bronze Award – EPICA 2006 and 2 Golden Awards – ФАРА 2006) и “Expecting Elle”(Finalist Media Campaign – Golden drum 2006 and Golden Award – ФАРА 2006). Още си спомням тази забележителна кампания за ELLE, която успя да остави само по ленти манекените за цялата Витошка. Добрите идеи се помнят дълго...Enjoy !




Не пропускай да споделиш мнението си !!!
За мен то е от особено значение.
Научи повече
тук.