Лесен начин да качвате снимки и видео във Facebook през мейл


Всеки ден във Facebook се качват милиони снимки и водеоклипове. Веротността вие да сте един от провинилите се потребители е наистина голяма. Ето как да го правите по лесно и неприсъствено:

1. Отидете на Facebook Mobile и си вземете своя персонален е-mail адрес за качване. Чрез него можете са качвате съдържание директно на профила си. След това го добавете в адресната си книга, какъвто и мейл клиент да използвате, включително и на мобилния си телефон.

2. За да качите снимки и клипове просто изпратете мейл на този адрес с прикачени файловете, които искате да качите. Нищо сложно. Facebook ще използва автоматично съдържанието, което сте вписали в subject на мейла си, за бележка под снимките или видеото. Важно е да отбележа, че ако са прикачени повече от един файлове в мейла, всичките ще са с еднаква бележка отдолу. Вариантите са да пращате отделни мейли, или просто да ги промените по-късно. Но това едва ли е особен проблем.

Можете да пращате колкото искате снимки наведнъв, но не забравяйте, че сте ограничени от възможностите на е-mail клиента си. Снимките ви ще отиват в "Mobile Upload" галерията.

Снимка: verdavivo.wordpress.com

Не пропускай да споделиш мнението си по-долу!!!
За мен то е от особено значение.
Научи повече
тук.