Гонзо шеф на PR агенция



"Звездата на "Левски" Георги Иванов подготвя откриване на собствена PR агенция, съобщи БЛИЦ.
Проектът на Гонзо вече е напълно готов и се очаква до месец официално да бъде оповестен. Известният футболист ще е собственик на агенцията, която ще подпише договори с други популярни спортисти с цел защита на техния обществен и медиен образ, както и да подобри комуникацията им със средствата за масова информация.
Човекът, който ще се нагърби със задачата да води PR кампанията, пък е настоящият пресаташе на "сините" - Александър Касабов. Според запознати договор с агенцията на Гонзо вече има националът Благой Георгиев."
в-к "Експрес", 18.04.2009, стр. 48

Какво може да се коментира по случая. Евала! Време беше и това да се случи. Наистина нашето първенство е повече от жалко, но пък футболистите ни са едни от най-проспериращите медийни личности. Най-тиражираните медии постиянно пишат за изявите им, интересуват се от личния им живот и отразяват всяко тяхно весело събитие. Повече от логично е, че се нуждаят от професионални ПР съветници. Идеята е блестяща и го казвам без капка ирония. Ненапразно публикацията ще бъде тагната в "Добри идеи". Именно там са парите и бизнеса - знам, че звучи нелогично за нашите стандарти, но бездарността на повечето ни футболни звезди изобщо не им пречи да имат много пари. Още веднъж: Евала!
От днес Гонзо е и мой идол...

Снимка: Георги Димитров, sportni.bg


Не пропускай да споделиш мнението си !!!
За мен то е от особено значение.
Научи повече
тук.