За какво ви е да рекламирате във Facebook ? По-добре си направете забавен Application !


Това е поредната публикация, в която правя безплатна реклама на заслужили подизпълнители в маркетинговите комуникации. Днешният представен ще бъде "Stellar Bulgaria".

"Stellar" е ИТ компания, разработваща разнообразни софтуерни решения за бизнес целите на клиентите си. Дотук нищо изключително. представянето на набора им от услуги можете да видите тук. По-интересна за мен е една конкретна услуга - разработването на Social Networking Applications, приспособими към Facebook, MySpace, LinkedIn, Hi5...

Предполагам, че знаете за възникналата възможност от преди около година и половина, когато повечето социални платформи отвориха кода си за външни разработчици. Още по-убеден съм, че повечето от вас са виждали такива приложения, изпратени ви от ваши приятели за одобрение на профила ви във Facebook... Вероятно сте забелязали и задължителното предупреждение при приемането на всяко приложение, че то е външно и трябва вие да разрешите достъпа до него...

Тааа... "Stellar" са едни от хората в България, които могат да ви направят такова приложение по поръчка. Вие избирате маркетинговата си цел, посланието и вида. Те го правят.

Казано просто и шеговито - можете да си направите приложение на евтините вафли "Боровец" и да ги пращате на профилите на студенти като подарък всеки ден... Стига да сте им агенция. Разбира се, не е лошо да вложите и повече въображение. :)

За допълнително инфо можете да погледнете краткото им представяне тук. Самата фирма ми стана позната след Facebook Developer Garage-а, който те организираха за първи път в България.


Не пропускай да споделиш мнението си !!!
За мен то е от особено значение.
Научи повече
тук.