Искаш да се докоснеш до всичко, нали ?

Покрай работата ми с Майкрософт, в последно време страшно започнах да се интересувам от новите технологични иновации и възможностите, които те предоставят. Общият извод от тези наблюдения е, че ни чака повече от интересно и смахнато бъдеще.



В този пост искам единствено да демонстрирам - неща които са нови и не чак толкова нови, но непременно важни за бъдещето. Те са врата към бъдещия ни общ дом - светът след едва няколко години. За да не разказвам всичко ще се позволя да сложа линк към подробната публикация на в.Класа, която разглежда подробно перспективите. Ненапразно Бил Гейтс отделя такова внимание на допира и общуването чрез докосване и жестове. Не са полудели и почти всички останали технологични компании, напреварващи се в създаването на по-съвършен сензорен дисплей. Това не е само мода.

В представените клипчета се включват тийзъра и официалната демонстрация на на Microsoft Surfacе. Тази технология се разработва от огромна част от екипите на корпорацията и беше представена за пръв път преди около година. Тази технология отскоро се появи и в България и такава маса си имат в централата на Майкрософт. :) Предсой скорошното й представяне и масовизиране. А през това време - вече се появяват първите демонстрации на втората версия, както и Microsoft SecondLight. Последната иновация също е включена с клипче, макар информацията и подробностите все още да не са изяснени. Ето ви и малко за четене.






Не пропускай да споделиш мнението си !!!
За мен то е от особено значение.
Научи повече
тук.