Кратки


1. Днес е 1 декември ! Да се преборим тази вечер дружно с коварния СПИН по най-приятния начин ! Благодарности на шефа за тематичния подарък(встрани) и загрижеността... :)


2. Благодарности получават и всички, които направиха тази събота незабравима. Получих несъмнено доказателство, че "Streeet salseros" е много повече от школа с осем годишна история(макар и не под това име изцяло). Признавам, че не съм си и представял какво може да се получи, когато се съберат на едно място близо 160 танцьори, които искат да се забавляват искрено и по възможност - без край. Онази вечер направих неща,които и аз не съм очаквал от себе си, а при условие, че алкохолът се пиеше много внимателно, разбирам напълно удивлението на персонала в хотела. Не може да се нарече просто нормално или добро изживяване това, че на тези 160 души не им стигнаха 9 часа да се натанцуват и да изразят себе си. Абсолютно съм сигурен, че хората от хотела онази вечер действително ще ни помнят дълго. Още веднъж казвам, че никъде не бях потъвал в такава обстановка сред различни хора, които правеха всичко като екип. И с много емоция. Изпълненията, които бях виждал досега, определено трябва да се снимат пак...


3. Пристъпваме и към по сериозните теми - почти е уговорена продажбата на TV7 и вестник "Експрес". "Шефката на ТВ7 Диляна Грозданова потвърди, че се водят подобни преговори, но не уточни кога ще бъдат финализирани и допълни, че в началото на следващата седмица ще има официално съобщение по въпроса."(Frog news) Купувачът е Нова българска медийна група, оглавявана от бившата шефка на държавния тотализатор Ирена Кръстева. Медийната групировка е собственик на вестниците "Монитор","Телеграф", "Меридиан Мач", "Политика", както и на великотърновската "Издателска къща Борба" ЕООД. „Случва се нещо в действителност, но и аз не зная какво точно. Във вторник ще има официално съобщение по въпроса", казва за „Труд" главната редакторка на „Експрес" Данка Василева. Още по-интересно е, че вестник "Атака" веднага използва възможността да нападне Ирена Кръстева, като обяви, че ДПС си купуват и телевизия, позовавайки се на твърденията в медийното пространство, че Кръстева е свързана с партийното ръководство на ДПС.
Независимо доколко тези слухове са верни и продажбата се подготвя наистина, моята позиция е, че е време КЗК да се самосезира и по отношение на медиите и да излезе със становище, доколко подобно сливане е допустимо. Все пак това са четири централни всекидневника, седмичник и телевизия под едно крило... Пазарът ни не е толкова голям.


4. Майкрософт премина през очаквания период на дърпаща се, обидена девойка и отново погледна с разширени зеници към Yahoo!... Естествено, вече са и много по-директни и открито заявяват точно какво им се иска. Така е, когато изпуснеш момента - настъплението и желанието никога не се повтарят два пъти по един и същи начин.Не пропускай да споделиш мнението си !!!
За мен то е от особено значение.
Научи повече
тук.