Интерактивна игра от "Пикадили" за Коледа



Макар интересното хрумване да е стартирано от 9 ноември(според сайта им), аз чак сега разбрах за играта. В следствие хвърлих един поглед и останах в мрежите на забавна и хитро направена кампания. С тази своя идея от "Пикадили"спечелиха симпатиите ми и заслужено получават поздравленията ми и тази публикация.

Когато се опитате да заредите страницата на "Пикадили", веднага ще бъдете прехвърлени към играта "Пожелай си подарък !" Интерактивната игра за Коледа се намира на christmas.piccadilly.bg/. Всеки посетител там може навреме да заяви своето коледно желание и да спечели подарък. Участниците в играта изпълняват специални мисии, събирайки продукти по пътя към желаната цел в игрален лабиринт. Класирането става на база времето за достигане до крайната цел и събраните по пътя продукти. Максималният брой точки е 100, а всички играещи могат да се надяват на подарък от Дядо Коледа. Броят опити в сайта на един човек е неограничен, за най-добрите ще има приз. Освен това с играта "Пикадили" ще е първата наша търговска верига, която ще се рекламира в социалната интернет мрежа FACEBOOK.
От натрупания опит мога да споделя следните впечатления:
  1. Сайтът изглежда много приятно и уютно;

  2. Менюто "Дядо Колега знае, че:", което е публичната му пощенска кутия, събираща в реално време желанията, е забавен и интересен начин да концентрираш внимание;

  3. Поставянето на "Промоции" в съседство е повече от уместно;

  4. Самата игрова част, наречена "Лабиринт на желанията", е приятен начин да разпуснеш за малко, да запомниш няколко рекламни продукта междувременно и да се амбицираш за поне още няколко игри. Причината е, че точки се печелят страшно трудно и не знам дали наистина максимумът е 100, но аз не постигнах повече от 15. От десетина игри. Ако някой разбере, как се правят повече точки, моля да каже. :)

  5. Да изпратиш лично писмо до дядо Коледа след играта, е направо носталгично чувство. От колко години не бях писал желанията си...



Не пропускай да споделиш мнението си !!!
За мен то е от особено значение.
Научи повече
тук.