Успех, приятел !!!


Днес имам за съобщаване една особено приятна новина. За тези, които още не са научили - вчера беше оповестено съществуването на нов маркетинг уеб блог. Дотук нищо ново... Необичайното в ситуацията са съдържанието и авторът на блога, който се заема с поддържането му. Но да започна отначало и малко по-подробно...

Ето как се представя сам авторът:

"На 28г. съм. От София и в София живея.

След като пообиколих половината свят реших, че най-добре е човек да живее и развива в собствената си държава. Много обичам България и смятам, че всеки човек трябва да се гордее от къде е и къде живее, а не да се срамуваме, че сме Българи.

В професионален план се занимавам с Интернет реклама и маркетинг във всичките му форми. Работя за медийна агенция MindShare, част от една от най-големите рекламни агенции по света и у нас Ogilvy (www.ogilvy.bg). Работил съм и за други агенции, медийната агенция Media Planning Group, част от рекламна агенци Euro RSCG, също така голяма част от моя опит го добих в най-голямата интернет агенция в България (за сега ;) ) Cybermark (в момента се казва Zed digital Cybermark - www.cybermark.bg), част от рекламна агенция Publicis Marc Group. В тази интернет агенция имах възможноста да науча страшно много неща и да участвам в уникални за България онлайн проекти."


А сега и за самия проект... Той е изцяло насочен към интернет маркетинга и рекламата. Реално съществува от 13 март и част от вече съществуващите категории са "е-Marketer данни", "Рекламни кампании", "Pay per Click реклама", "Уеб сайтове", "Интернет анализи", "Интернет медийни групи", "Оптимизация на уеб сайт", "Интернет проучвания" и др. Струва ми се важно да отбележа, че съдържанието, качено само за десет дни, вече има доста висока стойност. Успял е да компресира на едно място страшно много полезни знания по темата, която започна все повече да ме интересува професионално. Предполагам, че и при вас е така. Затова искрено поздравявам Мартин за желанието и смелостта да сподели толкова информация и опит, защото знам как се пазят познанията, и срещу колко се продават дори обикновени съвети. Още повече, че се оказа доста готин и открит човек. Желая ти успех !!!

interactive-share.com




Не пропускай да споделиш мнението си !!!
За мен то е от особено значение.
Научи повече
тук.